Dit Pasgeboren Kindje Zat Vast In Een Afvoerpijp. Hoe De Brandweerlieden Hem Vervolgens Bevrijdde? Ongelooflijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit verhaal en de bijbehorende beelden waren zo schokkend dat het ons flink aan het denken heeft gezet.

Toen een aantal brandweerlieden hoorden dat er ergens een baby vastzat in een afvoerpijp, wisten ze dat ze snel moesten handelen.

Echter, toen we hoorden dat dit kindje waarschijnlijk door een toiletpot was gespoeld, moesten we even slikken. Wat moet dit kindje een verschrikkelijke tijd hebben gehad. Gelukkig kreeg dit afschuwelijke verhaal toch nog een goed eind. Lees en bekijk hieronder hoe het verliep.

verwaarloosd-kind

Huurders van een Chinees appartementencomplex hoorden het kindje huilen. Eerst dachten ze dat het om een konijn of kat ging, maar toen zagen ze een voetje uit de afvoerpijp steken. Ze belden hulpverleners die snel ter plaatse waren. Vervolgens probeerden de hulpverleners het kindje te bevrijden door de pijp door te knippen, maar helaas lukte dat niet en het kindje bleef vastzitten. Uiteindelijk wisten ze de pijp door te zagen met uiterste voorzichtigheid en brachten ze het kindje naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Doktoren en hulpverleners maakten gebruik van tangen om de baby uiteindelijk te bevrijden uit de afvoerpijp. De zuigeling, die “Baby 59” wordt genoemd, is inmiddels in stabiele toestand. De moeder van dit kindje is geïdentificeerd door de politie. Bekijk hieronder de beelden van de bevrijding.