Dit Oude, Eigenaardige Huis Heeft Een Interieur Dat Je Nog NOOIT Hebt Gezien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een 96-jarige vrouw uit Toronto besloot haar huis met twee verdiepingen te koop te zetten. Van de buitenkant lijkt het huis vrij normaal, en zelfs haar buren wisten niet welk geheim ze verborgen hield. De binnenkant is namelijk volledig gedecoreerd in de stijl van de jaren ’50 en ’60 — van de vloer tot aan het plafond. De huiseigenaar zegt dat ze altijd al een passie heeft gehad voor interieur design, maar ze is er nooit in geslaagd om er haar beroep van te maken. Ondanks haar leeftijd hebben zij en haar familie het huis al 72 jaar in goede staat weten te houden. Het interieur blijft in onberispelijke staat en staat momenteel te koop. Hoeveel zou jij ervoor over hebben?!

Van de buitenkant lijkt dit huis vrij normaal. Niks speciaals, toch?

huis

De huiseigenaar is een naaister en breister in hart en nieren. Op 96-jarige leeftijd krijgt ze eindelijk de erkenning die ze verdient als interieurarchitect, ook al heeft ze er geen opleiding voor gevolgd!

interieur

Van de vloer tot aan het plafond, dit huis is perfect gedecoreerd in de stijl van de jaren ’60. Kijk dat behang eens!

behang

De huiseigenaar zegt: “Ik hou van zachte kleuren en ik houd ervan om dingen aan te passen zodat het perfect samengaat. Ik geef de voorkeur aan felle kleuren.”

interieur-2

Het is goed te zien dat ze houdt van zachte pasteltinten zoals roze, paars en lichtblauw. De keuken beschikt over verbazingwekkende lichtarmaturen en aangepaste kasten.

keuken

En wie houdt er niet van een ontbijthoekje? Deze dateren helemaal terug naar de dagen van Brady Bunch en zijn perfect voor een gezellig kopje koffie in de ochtend.

koffiehoek

De slaapkamer is voorzien van een heldere, krachtige lila muur, paarse vloerbedekking en een fuchsia bank.

slaapkamer

slaapkamer-2

De dochter van de huiseigenaar herinnert zich nog dat de stijl van haar moeder niet compleet was zonder de kleur roze. Dit is uiteraard haar favoriete kamer in het huis!

slaapkamer-roze

De badkamer is roze met wat gouden accenten.

badkamer

Geen retro huis zou compleet zijn zonder een fantastische, ruime kelder. Het houdt de vintage uitstraling, maar geeft ook het gevoel alsof je in een speelkamer bent.

kelder

Er is meer dan genoeg ruimte om te genieten van het buitenleven.

tuin

Niemand uit de straat wist hoe het huis er van de binnenkant uitzag. Maar nu iedereen van dit interieur af weet denk ik niet dat het huis nog lang te koop zal staan!

huis

(Bron: HGTV)