Dit Meisje Wast Haar Haren Al Zes Jaar Niet Meer En Dit Is Het Resultaat.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer jij je haren een paar dagen niet wast zal het vast vet en vies aanvoelen, maar heb je er ooit wel eens aan gedacht om je haar een paar jaar niet te wassen in plaats van een paar dagen? Waarschijnlijk niet, je haar zal dan vast één en al klont zijn. Tenminste, dat zou je denken, maar dit blijkt dus helemaal niet het geval te zijn. Sarah Theeboom is het levende bewijs ervan, want ze wast haar haar al zes jaar lang niet meer. Ze vroeg aan een vriendin hoe het komt dat haar haar er zo mooi stralend uitzag. Vervolgens kreeg Sarah te horen dat zij haar haren al jaren niet meer waste met shampoo. In de eerste instantie vond Sarah het een beetje vies klinken, maar toch hield ze het idee in haar achterhoofd.

meisje wast haren niet

Toen ze op vakantie was in Thailand besloot Sarah het advies van haar vriendin toch maar op te volgen: “Mijn vriendin had me nog gewaarschuwd dat mijn haar de eerste weken verschrikkelijk vet zou zijn en ik veel last van huidschilfertjes zou krijgen. Ik had alleen nooit verwacht dat het zo heftig was. De eerste drie weken waren verschrikkelijk. Ik had mijn haar altijd vast en schaamde me rot. Ik heb zelfs momenten gehad dat ik het gewoon op wilde geven.”

Maar Sarah gaf niet snel op en na zes weken begon ze vooruitgang te boeken. Het was natuurlijk nog niet zoals ze wilde, maar de schilfertjes verdwenen en verbazingwekkend genoeg werd haar haar een stuk minder vet. 12 weken laer was het resultaat er dan eindelijk. Ze vertelt: “Mijn haar was zijdezacht en totaal niet pluizig. natuurlijk heb ik nog wel eens een slechte haar dag, maar mijn haar is nog nooit zo gezond en vol geweest. Ik was mijn haar alleen met water en zorg ervoor dat ik mijn hoofdhuid goed schoon houd.”

haar

Geloof het of niet, Sarah Theeboom zegt dat haar haar beter aanvoelt dan ooit tevoren nadat ze het zes jaar lang niet gewassen had! Zou jij Sarah’s trucje gebruiken of vind je het maar een vies verhaal? Laat het ons weten in de reacties!

(Bron)