Dit Lijkt Een Normaal Hondenhok, Maar De Binnenkant Heeft Me Verrast.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Traditionele hondenhokken zijn meestal alledaags en ietwat saai in hun ontwerp. Maar het hondenhok dat deze man heeft gebouwd voor zijn hond is absoluut geniaal!

Het idee is eenvoudig en ongelooflijk innovatief. Wanneer een hond het ’s nachts koud krijgt, kan hij in dit hondenhok heerlijk warm in zijn ondergrondse huisje gaan liggen.

ondergronds hondenhok tuin

Het huis beschikt over een stevig fundament dat alle weersomstandigheden overleeft. Sommige hondenhokken zijn een beetje te klein voor bepaalde honden, maar dit hondenhok biedt de gemiddelde tot grote pup meer dan genoeg ruimte. Ik kan niet wachten om dit voor mijn hond te maken, maar wat vind jij hiervan? Zou jij het leuk vinden om je huisdier hier in te laten slapen? Of heb je misschien een nóg mooier hondenhok in de tuin staan? Deel je mening en ideeën hieronder of op Facebook.