Dit Is De Beste Reclame Tegen Rijden Onder Invloed Die We Ooit Hebben Gezien.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is algemeen bekend dat alcohol en verkeer absoluut niet samen gaan. Daarnaast is het ook algemeen bekend dat biermerken het altijd voor elkaar krijgen om geniale reclames te maken.

Hoe ze het doen? Geen idee, maar de reclamemakers weten er altijd iets spannends van te ‘brouwen’.

En dan kan het Australische biermerk Carlton Draught natuurlijk niet achterblijven. In het spotje komen vier criminelen een kroeg binnen en bestellen allemaal een biertje. Maar daar staat ze een spannende verrassing te wachten!

reclamespot

Wat ze alleen nog niet doorhebben is dat de politie daar op hun staat te wachten, uiteraard met een heerlijk koud biertje in hun hand. Het viertal kijkt elkaar aan en zet het vervolgens op een lopen. Wat volgt is een hilarische achtervolging met allerlei hindernissen en obstakels. Te voet, want je mag natuurlijk niet drinken en rijden tegelijk! De reclame weet de wijze les van ‘Don’t drink and drive’ op een epische manier over te brengen waardoor het niet alleen vermakelijk is om naar te kijken, maar ook nog eens leerzaam is. Weten de vier criminelen uiteindelijk aan de politie te ontkomen? Bekijk de briljante reclame hieronder en wees niet bang om hem te delen als je hem net zo leuk vond als wij!