Ze willen niet dat hun dochter naast de donkere man gaat zitten. Deze video verbergt een sterke boodschap.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze korte film heeft een krachtige boodschap die wij allemaal gezien moeten hebben.

Je ziet in de video dat een familie arriveert bij het kantoor van de dokter. Ze willen graag meer informatie hebben nadat hun dochter een zware beenmerg transplantatie heeft ondergaan. Maar terwijl ze aan het wachten zijn komt er een donkergekleurde man naar de familie zitten. Er is iets goed mis met de familie als je ziet hoe ze reageren op het gezelschap van de man.

racist

In plaats van dat de familie naast de man gaan zitten, kiest de familie ervoor om een paar stoelen naast hem te gaan zitten. De vader gaat zelfs zo staan zodat zijn vrouw en dochter niet bij hem in de buurt hoeven te komen.

Maar dan verandert het verhaal volledig als de dokter die ene uitspraak doet. Ondanks dat deze video misschien moeilijk is voor sommigen om te kijken, herinnert het ons er allemaal aan dat we mensen zijn, ondanks de kleur van onze huid.

Deze boodschap moet door iedereen gezien worden, daarom wil ik vragen om dit bericht zoveel mogelijk te DELEN!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...