Hij had er genoeg van dat zijn spullen werden gestolen. Hij maakte een val zodat dit NOOIT meer zou gebeuren. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video is gemaakt door de bekende komiek Tom Mabe. Hij is onlangs slachtoffer geworden van diefstal. Hij had niet lang geleden een aantal pakketten besteld via het internet die bij zijn huis bezorgd waren, maar daarna gestolen verder.

Hij besloot een grap uit te halen om de dieven op deze manier terug te pakken. Zoete wraak!
Zoals je weet winkelt bijna iedereen tegenwoordig online. Van online webwinkels, kledingwinkels, supermarkten, elektronica, tegenwoordig besteld iedereen bijna alles via het internet. Ik kan daarom ook goed begrijpen waarom het zo vervelend is als pakketten gestolen worden. Hij aarzelde geen moment en bedacht een plan om zoete wraak te nemen.

dief

Hij zette een ‘nep’ doos voor zijn deur neer. Deze was niet gevuld met waardevolle spullen, maar met ontlasting van verschillende dieren! Daarbovenop had hij een mechanisch apparaat ontwikkelt die 40 seconden nadat de doos opgepakt zou worden kwam te ontploffen.

In de video zie je dat de verdachte nietsvermoedend uit de auto stapt en schaamteloos de doos meeneemt. Ondertussen kijkt Tom Mabe op een scherm mee, en ligt helemaal dubbel als hij de auto tot stilstand ziet komen en de dief eruit ziet rennen. Dat zal hem een lesje leren!

Heb jij ook zo moeten lachen om deze video? DEEL deze dan met al je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.