Mishandelde puppy wordt herenigt met zijn redder. Wanneer hij zich realiseert wie het is? Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De puppy uit de volgende video was ontzettend blij toen hij herenigd werd met de man die niet lang daarvoor zijn leven redde.

Ook is deze video het bewijs dat pitbulls alles behalve agressief of gewelddadig zijn. Mojo was ontzettend enthousiast toen hij herenigd werd met Joey Wagner, eigenaar van Baie St. Marie dierenasiel. Twee jaar geleden kwam Joey erachter dat de kleine Mojo werd klaargestoomd als aashond voor illegale hondengevechten. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden veranderen deze honden in veel gevallen in agressieve vechters, die hun hele leven in barre omstandigheden leven. Joey redde Mojo van deze omstandigheden en bracht hem naar zijn opvangcentrum, om hem daar verder te verzorgen.

puppy1

Na een tijd lang behandeld te zijn geweest wisten de medewerkers niet zeker of de hond Joey überhaupt nog zou herkennen. Echter, het moment dat Joey de kleine Mojo oppakt, wordt hij verwelkomt door een hele hoop liefde, knuffels en kusjes! Het is uit de video duidelijk op te maken dat deze twee vrienden een speciale band met elkaar hebben. Bekijk het hartverwarmende moment in de onderstaande video. Wat een prachtig moment voor deze twee vrienden!