Het biggetje zou worden geslacht en de kitten ingeslapen. Maar toen het paar elkaar ontmoetten? Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is een verhaal die ik eerst twee keer moest lezen voordat ik het geloofde..

Het gaat over het biggetje Laura en de kleine kitten Marina. Het paar kwam koud en eenzaam aan in de dierenopvang “Santuario Igualdad Interespecie” in de Chileense hoofdstad Santiago. Het was verre van zeker of kitten Marina, die ernstig ontstoken ogen had, het zou redden. Laura het biggetje werd gelukkig net op tijd van de slacht gered. Marina werd opgepikt van de straat. Allebei zijn de hun moeders kwijt. Gelukkig vonden ze elkaar! En wat doe je als je net je soulmate hebt gevonden? Heel veel knuffelen natuurlijk!

big

Maar ook samen spelen en samen slapen. Vanaf het eerste moment is het paar onafscheidelijk. Het lijkt alsof ze iemand vonden waar ze zich op dat moment veilig bij voelde. Ze ontwikkelde al snel na hun ontmoeten een zusterlijke band met elkaar. Het paar wacht nog totdat een nieuw liefdevol gezin ze zal adopteren. Het asiel heeft aangegeven dat ze uiteraard een kans moeten krijgen op een nieuw leven, maar wel met elkaar! Het ziet er naar uit alsof deze beste vriendinnen hun reis in het leven samen zullen vervolgen.

Bekijk de ontroerende video van deze twee schattige vriendinnen hieronder. Vergeet deze video ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!