Hij Sluit Zichzelf Op Met Een Mishandelde Pitbull, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als Hij Begint Te Eten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dr. Andy Mathis, een dierenarts uit Elberton, Georgia, stond op het punt het dierenziekenhuis te verlaten omdat het nacht werd.

Maar op dat moment belde een vrouw die vertelde dat ze een uitgehongerde hond had gevonden die aan de kant van de weg lag. Dr. Mathis vroeg of ze de hond naar het dierenziekenhuis kon brengen zodat hij haar kon onderzoeken. Even later arriveerde de vrouw met een grijze pitbull die er slecht aan toe was. De hond was uitgemergeld, had bloedarmoede en was onderkoeld. Dr. Mathis wist niet zeker of de hond het zou overleven, dus stond hij voor een keuze: de hond laten inslapen of haar proberen te helpen. Hij koos voor het laatste en noemde de hond Graycie.

dierenarts

In de onderstaande video zit Dr. Mathis samen met Graycie in haar kennel om haar aan te moedigen om te eten. Op dit punt had Graycie al veel vooruitgang geboekt, maar ze had nog wel last van vertrouwensproblemen. Dr. Mathis behandelde deze hond met zoveel liefde en respect en besloot zelfs zijn ontbijt samen met de hond op te eten, om te laten zien dat ze gelijk zijn. Wacht tot je ziet hoe Graycie reageert op dit prachtige gebaar. Zal ze haar ontbijt samen met hem op gaan eten?

Graycie de pitbull werd uitgehongerd op een zandweg gevonden. Hoewel ze er slecht aan toe was, kreeg ze hulp van Dr. Andy Mathis.

pitbull

Dr. Mathis had twee keuzes: de hond laten inslapen of haar proberen te helpen. Hij koos voor het laatste.

hond, vacht

Graycie begon al snel vooruitgang te boeken. Haar gewicht nam toe en ze begon beter te eten. Uiteindelijk kreeg ze haar normale kleur weer terug. Graycie is een wonder.

dierenziekenhuis

Hoewel ze tijd nodig heeft om volledig te herstellen, kijkt Dr. Mathis uit naar de dag waarop ze een nieuw, liefdevol thuis vindt. In de tussentijd is ze in goede handen.

dierenarts, kennel

Bekijk hieronder hoe ze samen hun ontbijt opeten.