Ze Deden Deze Mishandelde Hond Voor Het Eerst In Een Warm Bad, Maar Blijf Goed Naar Zijn Gezicht Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Geliefd worden; dat is alles wat honden willen in hun leven. Speeltjes en snoepjes zijn leuk en aardig, maar aan het eind van de dag willen ze toch iemand hebben die om hen geeft.

In deze video maken we kennis met Nik Nak, een hond die was achtergelaten bij een lokale dierenarts. De dierenartsen waren geschokt toen het baasje van Nik Nak zei dat hij beter ingeslapen kon worden omdat het toch een ‘waardeloze hond’ was. Het is moeilijk te geloven dat er zulke mensen bestaan, maar het belangrijkste is dat Nik Nak niet langer in handen is van die eigenaar. Het was duidelijk dat de hond verwaarloosd was, dus gaf het geweldige team van dierenartsen hem voor het eerst een warm bad. Nik Nak bloeide weer helemaal op!

hondenbad

ZIE OOK: Ze herenigd een paard met zijn oude vriend, maar kijk goed naar het paard in het rood…

Het duurde enige tijd voordat de korsten op zijn gezicht volledig waren verdwenen, maar uiteindelijk begon hij er steeds beter uit te zien. Vervolgens besloot Kam Nurock de hond te adopteren, en een paar weken later kwam ze erachter dat ze eindelijk de hond had gevonden waar ze al lang naar op zoek was. Bekijk Nik Nak’s ongelooflijke reis hieronder en vergeet deze video niet te delen als je vindt dat alle honden het verdienen om met liefde en respect behandelt te worden!