Deze Beer En Tijger Kussen Elkaar, Maar Wacht Totdat Je Ziet Wie Hun DERDE Vriend Is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat gebeurt er als een beer, een leeuw en een tijger elkaar ontmoeten? Ik weet het niet, maar ik had absoluut niet gedacht dat dit zou gebeuren. De drie grootste roofdieren van het dierenrijk worden gelijk een stuk minder eng na het zien van deze video.

Verschillende schepsels, groot en klein, leren de mens meer over liefde, medeleven en empathie vaker dan dat wij dat zelf doen.

Ik vraag me af hoe anders de wereld zou zijn als we ons meer gingen gedragen als dieren, en minder als barbaren?

tijger-en-beer

“Langzaam maar zeker ontdekken we steeds meer sterke emotionele banden tussen dieren van elk een andere soort. Deze onwaarschijnlijke vriendschappen laten zien dat emoties als vreugde, liefde, empathie, medeleven, vriendelijkheid en verdriet gemakkelijker kunnen worden gedeeld met dieren van een andere soort, waaronder roofdieren en hun prooi, kat en vogel, slang en hamster en ga zo maar door,” schreef Dr. Marc Beckoff op de website van Psychology Today.

Dieren zijn fascinerende wezens en als we eenmaal een band hebben met een dier, is hij of zij voor altijd in ons hart gesloten. In deze video maken we kennis met een zwarte beer genaamd Baloo, een leeuw genaamd Leo en een 12-jarige tijger genaamd Shere-Khan. Ze ontmoeten elkaar voor de eerste keer — en de rest is geschiedenis!

Bekijk de video hieronder om te zien hoe deze drie prachtige dieren zich gedragen en wees niet bang om deze video te delen als je na het zien van dit filmpje nog meer van dieren houdt!