Deze verpleger brengt tranen in de ogen van zijn patiënten. Hoe hij dit doet? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jared Axen werkt als verpleeger bij het Valencia ziekenhuis in California. Ondanks zijn leeftijd, heeft hij een reputatie gekregen onder de oudere patienten om een hele speciale reden namelijk: zingen.

Jared houdt heel veel van muziek en hij was altijd aan het zingen terwijl hij door de gangen aan het lopen was. Op een dag vertelde een van de patiënten van Jared hoeveel zij genoot van zijn zangkunsten. Zij liet weten dat het hielp met het verzachten van de pijn. Dat was het moment waarop Jared besloot om verzoekjes te accepteren en te beginnen met het zingen voor zijn patiënten.

nurse-sings-classic-songs-for-elderly-patients-featured

De reactie van de oudere patiënten op Jared zijn zingen is gewoon hartverwarmend. Het is niet elke dag dat je een verpleegkundige zijn patiënten in tranen krijgt door zijn kalmerende prachtige stem. Hij is zo geliefd bij zijn patiënten dat hij ook wel beter bekend staat als “Een geschenk uit de hemel”

Wanneer Jared werd gevraagd wat hij vindt van de situatie zei hij: “Een ziekenhuis is een plek waar je niet moet opgeven. Je moet je laatste maanden, weken, dagen en uren, koesteren. Als ik daarbij kan helpen waarom zou ik dat dan niet doen”.

Jared is een sprankje licht in donkere tijden. De wereld heeft echt meer mensen zoals hij nodig!

Ben jij het hiermee eens?

Deel dan dit artikel met je vrienden op Facebook en inspireer hun ook met dit prachtige verhaal!