Deze “Uptown Funk” loopband dans is te leuk voor woorden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sporten is niet altijd een “leuke” activiteit. Soms is het zwaar, heb je geen zin of nog spierpijn van de vorige keer..

Het hangt ook erg af hoe je zelf over sporten denkt. Niet iedereen staat met een grote glimlach in de sportschool te zweten en geniet van iedere druppel zweet die van zijn voorhoofd druipt. Je hebt zat mensen die alleen sporten omdat het belangrijk is voor de gezondheid of alleen interesse hebben het uiteindelijke resultaat. Een paar kilo’s minder of meer spieren blijft hard werken.. Je kan je workout een stuk leuker maken. Kijk bijvoorbeeld naar de jongen uit de video onder aan dit artikel.

uptown-funk-treadmill-dance

Hij heeft een fantastische dans bedacht op het nummer “Uptown Funk” van Mark Ronson. Wat deze dans bijzonder maakt is het feit dat hij hem doet terwijl hij op een loopband staat! Hij laat het er heel simpel uit zien, maar dit is veel moeilijker dan het lijkt!

Kunnen ze hier geen les in gaan geven op de sportschool? Ik krijg helemaal zin om te dansen wanneer ik deze video kijk! Een loopband is natuurlijk niet gemaakt om op te springen dus ik raad zeker niet aan dit morgen gelijk in je plaatselijke sportschool uit te proberen, maar het ziet er zeker heel leuk uit!

Wordt jij ook zo blij van dit filmpje? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!