Deze uitvoering van het prachtige nummer ‘Hallelujah’ geeft miljoenen mensen kippenvel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is een nummer wat ik zelf niet snel zat wordt. Ik dank dat het voor veel mensen geldt dat ze het keer op keer kunnen luisteren.

De legendarische Canadese singer/songwriter Leonard Cohen schreef het nummer ‘Hallelujah’ 1984 en dit maakt het tegenwoordig een klassieker. De meeste mensen zullen niet de versie van Cohen kennen maar een van de covers zoals de uivoering van John Cale of Jeff Buckley. Niet zo gek, want met meer dan 200 versies is ‘Hallelujah’ het meest gecoverde Leonard Cohen-nummer! De versie in het filmpje hieronder is een van mijn nieuwe favoriete!

hallelule

De a capella groep Pentatonix uit Texas geeft hun eigen draai aan de klassieker. De groep is begonnen als een hobby van een groep vrienden maar had al snel zo veel succes dat ze nu professioneel zingen en optreden. Inmiddels zijn ze een enorm succes in de VS, hebben ze al meer dan 3 miljoen albums verkocht en meerdere Grammy’s gewonnen!

Deze a capella uitvoering van het gevoelige nummer van Cohen geeft mij kippenvel. Inmiddels veroveren ze het internet met deze video en ontroeren ze miljoenen mensen met deze prachtige uitvoering.

Luister hieronder naar deze magische a capella versie en vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden op Facebook zodat ook zij van dit mooie nummer kunnen genieten!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!