Deze Rottweiler’s Tweelingbroer Was Naast Hem Overleden. Hoe Hij Reageerde Heeft Me Diep Ontroerd.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Pak je zakdoekjes er alvast maar bij want deze video is een echte tranentrekker — en het bewijs dat dieren emoties hebben. Een huisdier verliezen is verschrikkelijk. De pijn die we voelen staat gelijk aan het verliezen van een hecht familielid. In de volgende video gaat het om een familie die er net achter is gekomen dat hun hond Hank in de nacht was overleden.

Terwijl de familie hun verlies aan het verwerken was, waren ze tegelijkertijd geschokt om te zien hoe Hank’s tweelingbroer Brutus ook verdriet had.

rottweiler-truert-om-overleden-broer

Brutus weigerde om Hank te verlaten en samen lagen ze kop aan kop. Zijn baasje zei dat Brutus in de afgelopen twee jaar nog nooit eerder zo verdrietig was geweest. “Je kunt het duidelijk zien in zijn ogen, hij huilt om zijn broertje die overleden is.” Dit is het bewijs dat dieren ook gevoelens hebben en pijn voelen, net als wij mensen dat doen. Kijken naar dit afscheid is hartverscheurend. Het is zo moeilijk om je beste maatje en tegelijkertijd broer te verliezen. Bekijk het emotionele filmpje hieronder en wees niet bang om hem te delen als je het mooi vond.