Deze Respectloze Man Probeert Een Hond Te Schoppen, Maar Dan Krijgt Hij Wat Hij Verdiend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

“Instant karma’s gonna get you…” John Lennon kon het niet beter beschrijven. Je moet wel erg zwak zijn om een onschuldige en nietsvermoedende hond te schoppen en in deze video krijgen we exact zo’n persoon te zien.

De respectloze man loopt op een markt en ziet een nietsvermoedende hond lopen. De hond doet niks verkeerds en vormt geen enkele vorm van bedreiging. Vervolgens probeert de man uit het niets de hond in zijn gezicht te schoppen — en alles is vastgelegd op camera.

man-probeert-hond-te-schoppen-karma

In de eerste instantie was ik bang om de opname te bekijken — maar toen kwam karma om de hoek kijken en kreeg de man precies wat hij verdiende. In plaats van dat hij de hond raakt, struikelt hij over zijn eigen voeten en valt letterlijk met zijn gezicht op de grond. HA! Precies wat hij verdiende. Het mooie aan deze opname is dat de hond wegloopt alsof er niks aan de hand is.

Iemand die geen respect heeft voor anderen, of het nou een tweevoeter of viervoeter is, verdiend het op om zijn gezicht te vallen. Wees niet bang om deze video te delen als je het hiermee eens bent. Karma in zijn puurste vorm!