Deze Puppy Had Zin Om Te Gaan Zwemmen, Totdat Hij Het Water Zag! Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze kleine Shiba puppy is helemaal klaar voor de zomer. Nadat hij een kinderzwembadje zag staan in zijn tuin, besloot hij maar eens een kijkje te gaan nemen. Nieuwsgierig dat hij was liep hij naar het zwembad toe, maar in plaats van dat hij gelijk in het water sprong, ontdekt hij een manier om nog meer plezier te hebben (én droog te blijven!) Onder het toeziend oog van zijn baasjes leunt de puppy over de rand van het zwembad en drinkt van het water voordat hij vol vreugde met zijn pootjes begint te spetteren in het water. Dit is toch wel een heel schattig gezicht!

Shiba puppy

In de eerste instantie dacht ik dat hij recht het water in zou duiken, maar het lijkt erop dat hij liever buiten het badje naar het water blaft! Misschien is dit zijn manier van moed verzamelen om erin te springen? Ik herken het zelf ook wel een beetje, want soms loop ik ook eerst wat rondjes rond het zwembad voordat ik er daadwerkelijk in spring. Waarschijnlijk denkt deze Shiba er net zo over. Ik snap het helemaal, pup! Dat water kan koud zijn!

Deze video zal een grote glimlach op je gezicht brengen, net zoals dat mij ons het geval was! Deel de vreugde door met je vrienden en familie. Heb jij zelf honden die gek zijn op water, of blijven ze liever langs de kant staan? Laat het weten in de reacties hieronder of op Facebook, we zijn benieuwd!