Deze Politieagent Was Even Vergeten Dat De Camera Draaide Toen Hij DIT Deed. Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Met al het recente nieuws van de conflicten tussen de politie en burgers is het soms moeilijk te onthouden dat politieagenten ook maar gewoon mensen zijn. Ze maken fouten, net als ons. Maar het zijn ook helden die hun leven inzetten om dat van anderen te redden. De volgende politieagent, die werkzaam is in het Dover Police Department in Dover, bewees gisteren hoe hoe menselijk hij was en nu wordt deze hilarische video massaal over het internet verspreid! In deze video, die vrijgegeven werd door de plaatselijke politie, is een grappige agent te zien die helemaal los gaat op het nummer “Shake It Off” van Taylor Swift.

agent-gaat-los-in-auto

Alleen was hij even vergeten dat de DashCam nog aanstond. Oeps! De video, die “A Dover Police Department Public Affairs Production” wordt genoemd, laat zien dat deze agent rustig in zijn auto stapt op weg naar zijn werk, totdat Swift’s liedje op de radio te horen is en de agent overgaat tot de meest hilarische playback act ooit.

Het politiebureau zegt op YouTube dat dit het eerste filmpje is uit hun nieuwe reeks van “DashCam Confessionals”. We zijn benieuwd naar wat ze nog meer voor ons in petto hebben! Zie je, agenten zijn ook maar gewoon mensen. Ook zij kunnen losgaan op Taylor Swift wanneer ze denken dat niemand kijkt. Bekijk het hilarische filmpje hieronder.