Deze Man Hing Aan Een Brug. Maar Toen Ik Zag Waarvoor Hij Zijn Leven Riskeerde Brak Mijn Hart.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op de volgende beelden is te zien hoe een groep mensen langs een brug staat in het zuiden van Servië.

Ze proberen een puppy te redden die vastzit op een klein eiland onder de brug. Een man genaamd Zoran Pavlovic liep met een aantal vrienden langs de brug toen ze de arme puppy zagen zitten.

Hij twijfelde geen moment en belde de plaatselijke dierenbescherming, maar tot zijn grote verbazing was het onmogelijk voor de dierenbescherming om snel ter plaatse te kunnen zijn.

puppy-redden

Volgens de beschrijving van deze YouTube-video zijn de vrienden er uiteindelijk wel in geslaagd om een lokale hondenbevrijder genaamd Mr. Saša Pešić te bellen. Ze ontmoetten hem bij de brug en begonnen de reddingsoperatie. Het is onduidelijk hoe de puppy onderaan de brug terecht is gekomen, maar het is fijn om te weten dat hij nu weer veilig is. Niemand vindt het leuk om een onschuldig dier te zien lijden. We kunnen alleen maar respect hebben voor Pešić en het toejuichen dat hij het risico wilde nemen om het leven van deze puppy te redden. Pešić werkt samen met Naissus PAWark, een lokale hondenschuilplaats. Ze hebben inmiddels al 450 honden gered die in soortgelijke situaties zaten. Wij van Viralmundo houden van dieren en we hopen dat je deze video net zo mooi vond als wij.