Deze Man Ging Uit Met Een Andere Vrouw, Terwijl Hij Getrouwd Is. Het Klinkt Afkeurenswaardig, Maar Ik Sta Volledig Aan Zijn Kant.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het volgende verhaal kan schokkend overkomen, maar getuigt wel van veel wijsheid.

Jared Wilson is een schrijver, dominee en echtgenoot. Hij heeft tevens een blog waarop hij wijsheden schrijft. Bovendien heeft hij van zijn blog gebruik gemaakt voor deze opmerkelijke bekentenis waarmee hij onlangs naar buiten is gekomen. Je zult snel de reden ontdekken.

“Ik moet jullie iets bekennen, Ik ben getrouwd en heb een minnares.

Ja, ik ga uit met een meisje. Werkelijk een ongelooflijk meisje. Ze is mooi, intelligent en sterk. Ik vind het geweldig om ‘s avonds met haar uit te gaan, haar uit te nodigen in het restaurant en de bioscoop, en als ik haar zie vertel ik haar hoe prachtig ze is. Als ik haar weer zie is mijn hele dag vol van inspiratie.

Soms zoekt ze me zonder aankondiging vooraf op als ik op mijn werk ben. Soms neemt ze een heerlijk ontbijt voor me mee, of verrast ze me met een lekker stuk zelfgemaakte taart. Ik kan niet geloven hoe gezegend ik ben dat ik mag uitgaan met deze vrouw, ondanks het feit dat ik ben getrouwd. En ik nodig jullie van harte uit om het ook eens te proberen, je zult versteld staan hoezeer dit je leven zal verrijken!

Oh! Ik had toch al wel verteld dat deze minnares, deze vrouw met wie ik uitga, mijn eigen vrouw is? Of dacht je soms iets anders..?
echtgenoot

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het feit dat je getrouwd bent, niet het einde van je liefdesleven hoeft te betekenen.

Ik wil degene blijven van wie mijn vrouw houdt en met haar blijven uitgaan zoals op die eerste dag, ook nadat we zijn getrouwd. Ik wil haar blijven charmeren, juist vanwege het feit dat we allebei “ja” hebben gezegd. Toch zie ik dikwijls relaties die steeds minder worden doordat de mensen elkaar niet meer als minnaars zien.

Wanneer je met iemand uitgaat, leer je die persoon op een speciale en unieke manier kennen. Waarom zou je willen dat dat stopte? Dat is helemaal niet nodig. De opwinding die je hebt gevoeld bij je eerste afspraakje zou niet moeten wegebben met het verstrijken van de jaren. Maak elke dag nadat je bent ontwaakt je vrouw het hof alsof je relatie nog in de prilste fase verkeert. Je zult merken dat doordat je de dingen gewoon ziet zoals ze zijn, jullie relatie volledig zal veranderen.

Ik nodig je uit om met je vrouw uit te gaan, haar het hof te maken met alle energie die je kunt opbrengen en met heel je hart… En een “ja” betekent natuurlijk niet dat ze vervolgens van u is en u niets meer hoeft te doen. Integendeel, het is slechts het begin.”

Jarrid Wilson