Deze Jongen Werd Het Podium Op Geroepen Door Michael Bublé En Deed Iets Wat Niemand Verwachtte!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wij bij Viralmundo houden ervan om mooie momenten met jullie te delen. De video die je nu gaat zien is er een uit de documentaire die “This is Michael Buble” heet.

Het filmpje start met een moeder die richting het podium loopt tijdens een concert van Michael Bublé. Ze vertelt tegen Michael over Sam, haar zoon die net 15 is geworden.

Ze liet hem weten dat Sam een enorm goede zanger is en hij absoluut zijn grootste voorbeeld is. Michael besluit dat hij het podium op mag om te kunnen zien wat hij in zijn mars heeft. Hij begint het eerste stukje van “Feeling Good” te zingen en daarna geeft hij de microfoon aan Sam. Nog voordat hij een stuk heeft gezongen weet Michael niet wat hij hoort!

optreden-michael-buble

Voor de meeste mensen eindigt het verhaal hier, maar niet voor Sam. De mensen van “Living The Dream” besloten een kijkje te gaan nemen in Sam’s leven om te zien waar hij nu is. Paula Hollyman, zijn moeder, vertelt dat na het optreden Sam apart werd genomen door Michael. Hij vertelde aan Sam dat hij vooral door moest gaan en nooit op moest geven. Dat advies had Sam maar al te goed opgevolgd. Sinds zijn optreden heeft hij zijn eigen album uitgebracht en heeft hij meegedaan aan Britain’s Got Talent.

Twee jaar later deed hij mee aan “The Voice”, maar jammer genoeg haalde hij de volgende ronde niet. Nu, vier jaar later, heeft hij nog steeds niet opgegeven. Hij heeft inmiddels zijn eigen YouTube kanaal met 9,000 abonnees en meer dan een miljoen views.

Hij is een inspiratiebron voor velen geworden en laat zien dat je nooit op moet geven als je iets écht wilt en wij van Viralmundo geloven dat dat helemaal waar is. Petje af! Bekijk zijn optreden met Michael hieronder.