Deze Jongen Negeerde Zijn Moeders Berichtjes, Dus Zij Kwam Met Een Bizarre Oplossing!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ouders van tieners zijn vaak bezorgd of raken soms zelfs gefrustreerd als zij hun kinderen niet kunnen bereiken. Deze moeder kwam met een briljant idee toen haar zoon haar berichtjes en telefoontjes negeerde.

Nadat ze het internet afspeurde creëerde ze een app genaamd “Ignore No More”. Deze app werkt als volgt: wanneer zoon- of dochterlief een telefoonoproep van zijn ouders niet opneemt, vergrendeld de app zijn of haar telefoon. Om de telefoon te ontgrendelen moeten zij eerst een van hun ouders bellen om het wachtwoord te verkrijgen. Vervolgens ontgrendeld de telefoon zich.

ignore-no-more

“Daar gaat mijn leven” hoor ik je denken. Geen Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat meer als je de onzinnige berichtjes van je ouders weer eens negeert. “Maar dan verwijder je de app toch gewoon?” Nou, nee. Zo makkelijk gaat het niet. Mocht je op het punt staan om de app te willen verwijderen, dan zal de app de telefoon meteen vergrendelen en direct een mail versturen naar de ouders met als onderwerp: ‘WAARSCHUWING: KIND KNOEIT MET IGNORE PARENT!’

Handig of juist onzinnig? Laat ’t ons weten in de reacties hieronder of op Facebook. We zijn benieuwd.