Deze Dappere Brandweerman Was Even Vergeten Dat Hij Een Helmcamera Droeg Toen Hij Dit Deed.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meest dappere en nobele mensen die ik ken zijn toch wel brandweerlieden, ambulancebroeders en politieagenten. Je moet sterk in je schoenen staan wil je je eigen leven op het spel zetten om anderen te beschermen. Toen ik nog klein was hoorde ik veel verhalen van hoe brandweerlieden mensen redden die in nood zaten. Ik vroeg me altijd af hoe ze dat dan deden, maar toentertijd kregen we het nooit te zien. Na het zien van deze video komt daar verandering in.

brandweer-redt-levens

In het filmpje zien we hoe een dag van een brandweerman eruit ziet dankzij de camera op zijn helm. Ook zien we de risico’s waar hij mee te maken krijgt, wat hij moet doorstaan en welke belangrijke keuzes je als brandweerman moet maken in een split second. In deze video maakt hij drie zeer bijzondere reddingen – en veranderde zo de levens van die mensen voor altijd. Ik kan alleen maar diep respect hebben voor de mensen die dag in dag uit hun eigen leven riskeren om dat van anderen te redden. Wees niet bang om dit artikel te delen als je vindt dat deze brandweerman een absolute held is.