Deze Bruidegom Wachtte Op Zijn Bruid. Maar Toen Ze Door Het Gangpad Kwam Pinkte Ik Een Traantje Weg.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedereen die getrouwd is herinnert zijn of haar trouwdag als een van de mooiste dagen uit het leven. Dat geldt ook voor Jennifer Darmon, maar haar trouwdag verliep iets anders. De prachtige bruid maakte in de zomer van 2008 een verschrikkelijk auto ongeluk mee. Tijdens een roadtrip botste een andere auto frontaal tegen de auto van Jennifer en haar vrienden aan. Het busje waar ze in zaten vloog een paar keer over de kop en heeft Jennifer met een ernstige dwarslaesie achtergelaten: ze is levenslang verlamd.

bruid

Maar dat weerhield haar vriend Mike Belawetz er niet van om haar uiteindelijk ten huwelijk te vragen! Nadat Darmon en Belawetz verloofd waren, was het de droom van Jennifer om een mooi huwelijksfeest te geven. Deze video laat het adembenemende moment zien van haar bruiloft waarop te zien is dat, wanneer de deuren opengaan, Jennifer arm aan arm stond met haar vader en broer.

Dit is werkelijk een van de mooiste video’s waarbij ik een traantje heb weggepinkt. Wij van Viralmundo houden ervan om mooie gebeurtenissen met jullie te delen waarbij je spontaan een lach van op je gezicht krijgt. We hebben met bewondering genoten van dit filmpje, en hopen dat jij dat ook doet.