Deze Baby Zag Haar Moeder Voor De Eerste Keer. Haar Reactie Liet Me Sprakeloos Achter.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit meisje, genaamd Louise, houdt ervan om haar moeder “Amazing Grace” te horen zingen. Naast het feit dat ze een pracht van een meid is, heeft ze Albinisme. Albinisme een erfelijke aandoening waarbij er niet genoeg pigment wordt aangemaakt. Pigment zorgt voor de kleur van de ogen, de huid en het haar. Daarom hebben mensen met albinisme meestal een lichtere huidskleur. Daarnaast kan het voorkomen dat de ogen soms onwillekeurige bewegingen maken. Ook kan iemand overgevoelig zijn voor zonlicht, wat schadelijk kan zijn omdat de lichte huid ervoor zorgt dat er meer kans is dat de huid verbrand, als deze niet bedenkt is. In het ergste geval kan dit leiden tot huidkanker.

albinisme

Door deze vervelende aandoening kan Louise minder goed zien, maar in de onderstaande video krijgt ze voor het eerst een bril. Dit zorgt ervoor dat ze voor de eerste keer haar moeder kan zien en dat levert een ontroerende reactie op waar we even stil van waren.

Het is een korte, maar zeer krachtige video die de moeder-dochter relatie goed in beeld brengt. Ook al duurt de video slechts 16 seconden, het blijft prachtig om te zien hoe Louise haar moeder voor het eerst in de ogen aan kan kijken. Laten we hopen dat deze familie een mooie, nieuwe en vooral gezonde periode tegemoet gaat.