Deze Alleenstaande Vader Kon De Haren Van Zijn Dochter Niet Kammen… Dus Deed Hij Iets Geweldigs.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Greg Wickherst is een alleenstaande vader van een kleine meid genaamd Izzy. Een van zijn taken is om haar haar in de ochtend te doen, maar hij had geen idee hoe hij een simpele staart moest maken. Dit is hoe Greg een jaar geleden te werk ging. Hij hoopte dat Izzy’s haar er beter uit zou zien als hij haar pony af zou knippen, maar dat was niet bepaald de beste keuze.

vader-doet-haar-van-dochter

Hij besefte dat hij twee keuzes had: Izzy’s haar kort houden, of leren hoe je haar haren moet doen. Hij koos voor het tweede en ging naar de cosmetica-afdeling van het Intellitech College, de school waar hij werkt.

vader-doet-haar-van-dochter-2

Hij besloot om naar de kappersschool te gaan en daar op een paspop te gaan oefenen. Na vele avonden van arbeid kreeg hij het kunstje in de vingers met dit kapsel van Izzy tot gevolg:

vader-doet-haar-van-dochter-3

Tot groot genoegen van Izzy startte Greg met experimenteren.

vader-doet-haar-van-dochter-4

Deze in het oog springende looks zijn nog steeds gebaseerd op de basisstijlen die hij in het begin had geleerd.

vader-doet-haar-van-dochter-5

vader-doet-haar-van-dochter-6

Het startte als een klein project voor Izzy, maar Greg begon het zelfs leuk te vinden om nieuwe haarstijlen bij zijn dochtertje uit te proberen.

haarstijl

Hun verhaal heeft zoveel bekendheid gekregen dat andere vaders zelfs om advies gevraagd hebben bij Greg. IntelliTech lanceerde een “Vader-Dochter-Haar-Doe-Dag” waar lokale vaders naartoe komen met hun dochters, zodat Greg ze de kneepjes van het vak kan leren. Ze hopen om elke zes weken zo’n sessie te houden.

haar-doe-dag

Greg is herhaaldelijk benaderd door alleenstaande moeders, vaders en zelfs getrouwde ouders om te horen dat hij een bron van inspiratie is geweest.

vader-en-dochter

Greg heeft inmiddels aardig wat volgers die op de hoogte gehouden worden van Izzy’s verschillende haarstijlen. Hij zegt dat hij binnenkort wil gaan starten met het maken van tutorial video’s voor geïnteresseerde ouders.

Wat vind jij van dit verhaal? Wat voor speciaals doet of deed jouw vader voor jou? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook. Heb je genoten van dit verhaal? Vergeet het dan niet te delen met vrienden en familie.