Deze 9-Jarige Jongen Heeft Autisme, Maar Zodra Hij Begint Met Zingen Gaat Het Publiek Los!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

David Militello is het bewijs dat je alles kunt bereiken wat je wilt, zolang je maar vastberaden blijft en niet bang bent om risico’s te nemen. Toen David nog maar een peuter was, beseften zijn ouders dat er iets aan hem was dat anders was. Hij sprak niet zoals andere kinderen – in feite zei hij helemaal niks. Nadat ze langs een paar dokters waren geweest, realiseerden ze zich dat David autisme had. De ouders van David waren aanvankelijk verwoest door de diagnose, maar op een middag vertelde een buschauffeur aan de moeder dat David de hele rit zat te zingen.

jongen met autisme zingt

Op den duur zong hij meer dan dat hij sprak. Toen deze 9-jarige jongen op het podium van America’s Got Talent stapte, zou je niet snel denken dat er iets ‘anders’ aan hem is. En ook al heeft hij niet de meest indrukwekkende stem die de juryleden ooit hebben gehoord, weet hij de juryleden en het publiek toch te charmeren. Waarom? Omdat je goed kan zien dat hij het leuk vindt wat hij doet en dit hele optreden vanuit zijn hart doet, en niks kan hem stoppen!

David mag dan wel jong zijn, hij is een goed voorbeeld van de kracht van liefde, vastberadenheid en dromen hebben en daarin geloven! Waar deze jongen vandaag ook mag zijn, laten we hopen dat hij nog steeds zijn dromen achtervolgt en zingt met heel zijn hart. Bekijk hieronder het hele verhaal en het optreden van David en wees niet bang om het te delen als je er van onder de indruk bent!