Deze 16-Jarige Hond Doet Iets Speciaals Op Haar Laatste Dag Op Aarde. Dit Liet Me In Tranen Achter.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je ooit honden hebt gehad, dan weet je hoeveel vreugde en geluk ze je kunnen geven. Ze zijn loyale vrienden en het trouwe gezelschap vult altijd de lege plek in je hart. Maar helaas hebben honden niet dezelfde levensduur als wij. Ze mogen misschien niet voor altijd leven, maar ze blijven wel voor altijd in je hart. Echter, als de tijd komt om hem of haar te laten gaan zal het natuurlijk nooit makkelijk zijn om vaarwel te zeggen. De vrouw hieronder had een mooie manier gevonden om afscheid te nemen van haar trouwe hond Meeka, die inmiddels 16 jaar oud was. Meeka had een pijn die ondraaglijk was geworden, dus moesten ze haar laten inslapen. Het was een moeilijke beslissing, maar soms is het beter om zo’n beslissing te maken. Voordat ze haar laatste ‘vaarwel’ zei, gaf haar baasje haar de favoriete traktatie die ze nooit mocht hebben.

hond-laatste-traktatie-6

Meeka was 16 jaar oud maar moest ingeslapen worden. Ze leefde een lang, gelukkig leven.

hond-laatste-traktatie-1

Op Meeka’s laatste dag gaf haar baasje haar de favoriete traktatie die ze altijd al wilde hebben…

hond-laatste-traktatie-2

Ijs!

hond-laatste-traktatie-3

Ze was de beste hond die je je maar kunt wensen.

hond-laatste-traktatie-4

Haar laatste moment met haar beste vriend en baasje was het mooiste moment uit haar leven.

hond-laatste-traktatie-5

Nadat ze de reacties op haar bericht zag, zei Meeka’s baasje het volgende:

Bedankt voor jullie mooie reacties, verhalen en steun die jullie me gegeven hebben. Ze maakten me aan het huilen, maar vooral aan het lachen. Ik ben zo blij dat ik haar laatste nacht met jullie mocht delen, en hopelijk heeft het je op de een of andere manier geholpen. Ik wil me ook even verontschuldigen voor het feit dat ik zoveel van jullie aan het huilen heb gemaakt! We verwarren eindes vaak met verdriet. Maar dat betekent niet dat het een zielig verhaal moet zijn. Dit is de kracht van een gelukkig verhaal – een 16 jaar oude hond die me zoveel mooie herinneringen heeft gegeven. Nu heeft ze de mogelijkheid gehad om haar leven gelukkig te eindigen met ijs in plaats van met pijn.

Ze is echt een geweldige hond…vroeger blafte ze altijd “I love you” en ze kon ontsnappen uit alles wat je maar kan bedenken (zelfs een metalen kooi!) Ik voel me zo gezegend dat ik 16 jaar met haar door heb mogen brengen, maar helaas in het nu haar tijd om naar het paradijs te rennen. Meeka heeft voor altijd een pootafdruk achtergelaten in mijn hart en ik zal altijd van haar houden.”

Bron: Reddit