Dit zwembad verbergt een groot geheim. Wanneer je op een knop drukt? Dit is ONGELOOFLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is niets fijner dan een duik nemen in je eigen zwembad op een warme zomerdag.

Of na thuiskomst van je werk een half uurtje heerlijk baantjes trekken. Op deze manier komt je lichaam tot rust, en ben je weer helemaal klaar voor de opeenvolgende dagen. In dat geval zal het zwembad uit de volgende video een ideale oplossing zijn. Dit is namelijk geen gewoon zwembad. Het maakt niet uit hoe oud je bent, deze geweldige toevoeging aan je tuininterieur zal je mond open doen laten vallen van verbazing.

zwembad

Met slechts één druk op de knop verandert dit zwembad in een babybadje, een zwembad voor kinderen of volwassenen. De in hoogte verstelbare bodem maakt het voor mensen van welke leeftijd dan ook ideaal om veilig een heerlijke verfrissende duik te nemen. Maar dat is natuurlijk niet alles. Het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Deze ‘slimme’ zwembaden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en afmetingen. Het bedrijf die deze innovatieve zwembaden ontwerpt heet Agor. Er zijn natuurlijk nog talloze andere bedrijven die soortgelijke projecten tot zich nemen.

Dus ben je benieuwd hoe het precies werkt? Neem dan maar eens een kijkje naar de onderstaande video. Dit zwembad zal een toevoeging zijn voor iedereen die zijn decoratie naar een ander niveau wil tillen.