Zo Krijg Je Binnen 8 Seconden De Temperatuur In Je Auto 8 Graden Omlaag.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijdens de warme zomerdagen kan het voorkomen dat de temperatuur weer gaat pieken. Wanneer je met de auto ergens heen moet dan kan het voorkomen dat je last krijgt van de hitte. Zeker als je een niet al te dure auto hebt met een airco die maar voor de helft functioneert. Tja, wat doe je dan? Je wilt de hitte natuurlijk zo snel mogelijk uit de auto hebben. In China hebben ze iets vaker te maken met tropische temperaturen en zij weten daar wel raad mee. Wanneer je auto een tijdje in de brandende zon heeft gestaan, dan warmt de lucht in de auto in rap tempo op.

Airco auto

Voordat je gaat rijden is het belangrijk dat de hete lucht uit de auto is. Dit rijdt niet alleen prettiger, maar komt ook de veiligheid ten goede. Als je airco niet optimaal functioneert en de hitte blijft in de auto hangen, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je.

Ga als volgt te werk: Maak het raam aan de linkerkant open. Doe nu de deur aan de rechterkant van de auto 8 keer open en dicht. Door de snelheid waarmee je dit doet, komt er veel frisse lucht in de auto en wordt de warme lucht er als het ware uitgezogen. Probeer dit 8 keer te herhalen en je zult merken dat de temperatuur in je auto met maar liefst 8 graden daalt!

Ben je nog niet overtuigd of wil je zien hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk dan het onderstaande filmpje nog maar eens. Vond je dit een nuttige tip, vergeet deze clip dan niet te DELEN met je vrienden op Facebook. Ik weet zeker dat je ze dankbaar zullen zijn, zeker met dit warme weer!