De 7 Gekste Manieren Waarop Je Coca-Cola Kunt Gebruiken

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Cola is natuurlijk bedoelt om te drinken. Maar wist je dat je er ook 7 andere dingen mee kunt doen? De meeste mensen die de afgelopen jaren veel op het internet zijn geweest zullen deze cola truc vast wel kennen. Doe Mentos in een fles cola, en de cola spuit er met een metershoge straal uit. dit komt omdat er in cola koolzuur zit, wat zorgt voor de prik in de cola. de fles wordt onder druk gevuld waardoor er veel koolzuur in de cola gestopt kan worden. Als je de fles opendraait, verdwijnt ook de druk, vandaar het sissende geluid. Gooi je nu Mentos in de fles cola dan wordt dit proces versneld. Een Mentos heeft een ruw oppervlak  daardoor kunnen er meer gasbelletjes op ontstaan. Neem daarbij de combinatie van de ingrediënten van cola en Mentos en de gasbelletjes vliegen letterlijk de fles uit!

1. Maak een Cola-Mentos explosie

cola-mentos

2. Gebruik het als toilet reinier

cola-toilet-reiniger

Is je toilet vies en heb je geen schoonmaakmiddelen bij de hand? Of ben je op zoek naar een goedkopere manier om je toilet te reinigen? Geen zorgen, loop gewoon naar de koelkast en pak een fles Cola! Giet wat Cola in de WC voordat je hem schoonmaakt en laat het wat intrekken. Maak hem daarna schoon en hij blinkt als nieuw!

3. Cola haalt kauwgom uit je haar

cola-kauwgom-uit-haar

Kauwgom in je haar, altijd vervelend. Je zult het vaak met pindakaas en allerlei andere producten hebben geprobeerd om het eruit te krijgen, maar er is iets veel beters, namelijk: Cola. Dip het stukje van je haar waar de kauwgom zit in de cola en laat het een paar minuutjes zitten. Daarna kun je het er moeiteloos uithalen.

4. Was je kleren ermee

cola-wasmiddel

Je hebt vast weleens van die inwendige vlekken op je kleren die er met normaal wasmiddel niet uit gaan en de wasmiddelen die dat wél kunnen zijn meestal heel duur. Wij hebben een goedkopere oplossing, namelijk cola. Doe een beetje cola bij het waspoeder en laat de was draaien. De vlekken zijn gegarandeerd weg!

Pages: 1 2