Ze legde haar voeten op het dashboard.. 1 minuut later gebeurde dit!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 22-jarige Bethany reed samen met haar vriend naar huis van een feestje bij haar tante in Michigan. Het was augustus 2010 en een mooie zomer avond.

Bethany zit naar haar vriend op de bijrijdersstoel en besluit even haar ogen dicht te doen. Ze is moe na een lange dag en legt haar voeten op het dashboard. Iets wat wel meer mensen doen. Toch is het een van de grootste fouten die Bethany ooit gemaakt heeft.. Terwijl Bethany een dutje deed gebeurt er verderop de weg een ongeluk. Dit heeft een kettingreactie tot gevolg en alle auto’s moeten plotseling remmen. Voor Bethany en haar vriend rijdt een kleine vrachtwagen. Ook deze moet vol op de rem trappen en dit ziet de vriend van Bethany te laat. Ze botsen tegen de kleine vrachtwagen aan!

dashboard

Door de klap worden de airbags in de auto geactiveerd. Met grote kracht vouwen de airbags zich uit om zo de passagiers te beschermen. Maar omdat Bethany met haar voeten op het dashboard zit is de airbag juist levensgevaarlijk. Het Dashboard klapt met grote kracht open waardoor haar knieren richting haar gezicht worden geschoten…

Bethany overleefd dit vreselijke ongelukkig gelukkig wel maar is hierna nooit meer de oude. Ze heeft door de harde klap tegen haar hoofd blijvend hersenletsel opgelopen, heeft altijd pijn, is vergeetachtig en is afhankelijk van haar moeder.

Zit jij ook wel eens met je voeten op het dashboard? Leer dan van de fout van Bethany en voorkom dat dit ook bij jou gebeurt. Maar weinig mensen staan stil bij dit gevaar! Deel dit met je vrienden op Facebook om ook heb bewust te maken van de mogelijke gevolgen.

Hieronder zie je het verhaal van Bethany. Pas wel op, want de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!