Hij Trekt Haar De Dansvloer Op. Wat Zij Vervolgens Doet? GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je zult waarschijnlijk nog nooit van forró hebben gehoord, een muziek- en danssoort uit het Noordoosten van Brazilië. Maar nadat je dit ongelooflijke optreden hebt gezien, zul je er wellicht geïnteresseerd in raken!

Forró is een sensuele dans, waarbij de danspartners dicht tegen elkaar bewegen. Belangrijk is de beweging van de heupen. Er wordt veel met de arm gezwaaid die de hand van de partner vastheeft. De andere arm ligt op de heup van de partner. De onderstaande video is afkomstig van één van de Forró Festival workshops. Elk jaar komen dans- en muziekliefhebbers van over de hele wereld bij elkaar om deze dansstijl te vieren. In deze video komen twee getalenteerde dansers samen die ons laten zien hoe de forró écht gedanst moet worden en het is een waar spektakel.

dansen, dansworkshop

ZIE OOK: Ouder danspaar neemt plaats op de dansvloer, maar blijf goed naar hun voeten kijken…

Hun bewegingen lieten mij sprakeloos achter, en als je naar het publiek kijkt, was ik zeker niet de enige. Deze geweldige dansvoorstelling zal je gegarandeerd kippenvel geven. Vergeet dit optreden daarom ook niet te delen met je vrienden op Facebook als je ervan hebt genoten!