Ze Begint Te Dansen, Maar Toen Haar Hond DIT Deed Viel Mijn Mond Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op de jaarlijkse Eurasia hondenshow in Moskou doen verschillende honden en hun baasjes mee aan een muzikale freestyle competitie. Deze moderne hondensport is een mix van gehoorzaamheid, trucs, dans en richt zich op de creatieve interactie tussen hond en baasje.

In de video hieronder komt het half mens, half hond duo het podium op en laat een prachtige routine zien. Na maanden van training laat deze hond zijn gehoorzaamheid zien door naast zijn baasje te dansen.

Bij het freestyle dansen wordt van de hond verwacht dat het verschillende trucs uitvoert, zoals springen, draaien, buigen en omrollen. De viervoeter combineert andere danspasjes synchroon met zijn baasje.

dansroutine

ZIE OOK: Koppel staat doodstil tegenover elkaar, maar toen hij en stap vooruit deed, kon ik mijn ogen niet geloven!

De hond moet in de buurt van het baasje blijven en tegelijkertijd een reeks van gehoorzaamheid trucjes in de juiste volgorde uitvoeren. Deze competities zijn al sinds 1989 aan de gang en ik weet zeker dat de honden die meegedaan hebben inmiddels de top van de gehoorzaamheidstrainingen hebben bereikt. Hebben de bewegingen van deze hond indruk op je gemaakt? Laat het weten in de reacties op Facebook en deel deze fantastische routine met anderen!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!