Negen agenten stormen plotseling het podium op. Maar wanneer de middelste plotseling DIT doet? Ongelooflijk…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je de laatste tijd het internet een beetje in de gaten hebt gehouden, dan heb je vast en zeker de nieuwe trend “Running Man” voorbij zien komen.

Met deze opmerkelijke dans moet je je vrienden uitdagen om deze challenge op een originele plek uit te voeren. Ik heb inmiddels al talloze videos hierover gezien. Van studenten tot politieagenten die deze challenge aangaan. Niet alleen zorgt het voor de nodige entertainment voor de omstanders. Wij kunnen ook altijd meegenieten van de originele video’s die dagelijks weer op het internet verschijnen. Niet lang geleden besloot de Nieuw-Zeelandse politie mee te doen met deze uitdaging. Het is bijna niet te geloven hoeveel getalenteerde dansers er bij deze politie eenheid zitten.

agenten

Maar ze hebben besloten hun routine naar een nieuw level te tillen. Het politiekorps besloot mee te doen aan een danswedstrijd, om op deze manier hun kunsten met de wereld te delen. Op het begin komen twee agenten het podium oplopen, waarna ze de Running Man besluiten te doen. Niet lang daarna komen hun collega’s het podium op te komen. Hun geweldige ritmegevoel en danspassen zorgen voor een staande ovatie van het publiek.

Bekijk de geweldige video hieronder, en blijf goed letten op het middelste gedeelte van het podium. Sinds wanneer kunnen agenten zo goed dansen?!