2 Dansers Nemen Plaats Op Het Podium… Maar Wanneer Haar Jasje Uit Gaat? Ik Ben VERBIJSTERD!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bindi Irwin verbaasde de juryleden met haar dansbewegingen tijdens haar debuut bij het 21e seizoen van ABC’s Dancing With The Stars. De tiener en haar danspartner, Derek Hough, dansten op Elton John’s “Crocodile Rock.” Een gepaste muziekkeuze aangezien Bindi de dochter is van Steve Irwin, de geliefde krokodillenjager die in 2006 overleed. “Mijn moeder vertelde me dat Steve altijd moest huilen als hij mij zag rondhuppelen in de dierentuin,” zei Bindi in een vooraf opgenomen interview. “Ik wil mijn vader trots maken en daarom doe ik dit.”

salsa dans podium

Er is geen twijfel over mogelijk dat Bindi haar doel gaat bereiken. Vanaf de eerste minuut dat ze het podium betrad straalde Bindi positieve energie uit en dat kun je goed merken tijdens haar optreden. Bindi en Derek eindigden hun routine met een perfecte beweging op 2:15. Geloof me, dit wil je niet missen! Deze ongelooflijke routine kreeg maar liefst 24 van de 30 punten, wat de hoogste score van de avond was. En als je hun optreden ziet, dan snap je helemaal waarom. Bekijk het duo in actie en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook als je van hun optreden hebt genoten!

Volg ons op Facebook: