Deze Ballerina’s Staan In Een Perfecte Formatie, Maar Hun Volgende Bewegingen Zullen Je Sprakeloos Achterlaten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dans in China bestaat al duizenden jaren en staat vooral bekend om zijn ingewikkelde choreografie. Deze Chinese ballerina’s bewijzen dat deze vorm van dans niet voor iedereen is weggelegd!

Net als vele andere vormen van Westerse dans is de Chinese dans voortdurend geëvolueerd door de eeuwen heen en bestaat het uit veel verschillende invloeden. De onderstaande video is opgenomen tijdens het Xiaopei Chinese Dance Camp in 2013. In het begin lijkt het alsof de ballerina’s aan het oefenen zijn, maar op een gegeven moment verandert het in een waanzinnige voorstelling waarin de meisjes de meest ongelooflijke bewegingen uitvoeren. De bewegingen die ze uitvoeren zijn een creatieve mix van traditionele Chinese choreografie met een Westerse invloed.

ballerina schoenen dansen dansschoenen

ZIE OOK: Kijk naar het kleine meisje naast hem zodra hij “You Raise Me Up” begint te zingen… KIPPENVEL!

De ongelooflijke kracht, coördinatie, balans, lenigheid en flexibiliteit van deze danseressen is niet in woorden uit te drukken. Bekijk hieronder hoe deze Chinese gymnasten iedereen weten te verbazen. Ben je net zo onder de indruk van hun bewegingen als wij, vergeet dit filmpje dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: