Hij Vraagt Aan Een 88-Jarige Dame Of Ze Wil Dansen — Maar Ze Steelt De Show Zodra Ze DIT Doet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jean Veloz mag dan wel 88 jaar oud zijn, maar laat haar leeftijd je niet voor de gek houden. Ze heeft een enorme passie voor dansen en laat dat maar al te graag zien!

Jean Veloz is met haar verrassende (en onverwachte) 88 jaar prima in staat om het podium te beheersen met extreem gemak en vaardigheid. In haar hoogtijdagen was Jean het gezicht van de Lindy hop, een zeer populaire Afro-Amerikaanse dansstijl.

70 jaar nadat ze een populaire danseres was, zou je denken dat ze tegenwoordig ergens in een bejaardentehuis achter de geraniums zit. Dat is gelukkig niet het geval, want ze danst nog steeds de sterren van de hemel op verschillende podia, en dat op 88-jarige leeftijd. You go girl!

podium-dansen

ZIE OOK: Koppel staat doodstil tegenover elkaar, maar toen hij een stap vooruit deed, kon ik mijn ogen niet geloven!

De vrouw, die veel in films speelde in de jaren ’40, kwam op uitnodiging van Marcus Koch naar het Herräng Dance Camp in Zweden om een elegante dans te laten zien op de noten van het nummer ‘Dance Dance Dance’. Bekijk hieronder hoe deze vrouw het podium en de show steelt en vergeet de clip na afloop niet te delen met je vrienden op Facebook als je onder de indruk bent van de bewegingen van deze 88-jarige danseres!