Hij Begint Een Zwangere Vrouw Te Filmen, Maar Niemand Had Verwacht Dat DIT Zou Gebeuren!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze vrouw genaamd Christina Litle is momenteel een ware hit op internet. Niet alleen omdat ze goed kan dansen, maar vooral omdat ze hoogzwanger is!

Ze is zwanger van haar derde baby, maar dat weerhoudt haar er niet van om te stoppen met wat ze het liefste doet: dansles geven op een dansschool in Californië. Ondanks haar zwangerschap geeft ze alle energie die ze nog in zich heeft tijdens het dansen. Vandaar dat haar onverwachte routine veel aandacht krijgt, zowel positief als negatief.

Gelukkig weet Christina zichzelf – en andere zwangere vrouwen die net zo actief zijn als zij – te verdedigen. “Ik dans al mijn hele leven en ik weet dat het volledig veilig is wat ik doe,” vertelt Christina.

dansen zwanger zwangerschap

ZIE OOK: Hij filmde zijn zwangere vrouw in de keuken, maar wat er toen gebeurde? Dit geloof je nooit.

“Ik doe mezelf of mijn baby hiermee geen pijn. Sterker nog, dit is mijn derde baby en mijn vorige twee baby’s zijn er gezond en prachtig uitgekomen. Ik kan dit iedere zwangere vrouw aanbevelen… Blijf gezond en heb plezier!” Ben jij onder de indruk van Christina’s dansmoves? Laat het weten en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook (en met alle zwangere vrouwen in het speciaal!)

Volg ons op Facebook: