Ze Leek Op Een Gewone 90-Jarige Dame, Maar Toen Ze Begon Te Dansen? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In deze video maken we kennis met de 90-jarige Jean Veloz. Jean is geboren in de jaren 20 en heeft in haar jeugd als professioneel danseres de Lindy Hop geleerd en populair gemaakt.

De Lindy Hop dans is een samensmelting van vele verschillende dansen, maar voornamelijk gebaseerd op jazzdans, tapdansen en charleston. In haar hoogtijdagen was Jean het gezicht van deze zeer populaire dansstijl. 70 jaar nadat ze een populaire danseres was, zou je denken dat ze tegenwoordig ergens in een bejaardentehuis achter de geraniums zit. Dat is gelukkig niet het geval, want ze danst nog steeds de sterren van de hemel op het podium en dat op 90-jarige leeftijd!

podium verhuur podia podium huren

ZIE OOK: Tweelingbroers betreden het podium, maar let goed op de linker jongen zodra de muziek start…

Bekijk hoe ze de stappen feilloos uitvoert, hoe ze snel van de ene naar de andere voet gaat en vooral hoe ze haar heupen beweegt op het ritme van de muziek. De meeste mensen kunnen niet eens zo dansen als ze 20 zijn, laat staan als ze de 90 bereikt hebben. Bekijk hieronder hoe deze vrouw het podium en de show steelt en vergeet de clip na afloop niet te DELEN met je vrienden op Facebook als je onder de indruk bent van de moves van deze 90-jarige dans diva!

Volg ons op Facebook: