Dit koppel stond dicht tegen elkaar aan. Maar wanneer ze zich omdraait? Niet te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik heb al veel dansshows in mijn leven gezien, van moderne dans tot breakdancers in een discotheek.

Maar zelden heb ik een optreden met zoveel passie en emotie gezien als in deze video! Het koppel waar ik het over heb doet auditie voor de Oekraïense versie van “Got Talent”. Voordat de muziek begint staat het koppel dicht tegen elkaar aan, rug tegen rug, wachtend op de muziek. Op het moment dat het publiek en de juryleden doodstil zijn, begint hun fascinerende optreden. Vanaf het eerste moment is iedereen in de zaal geboeid door deze dansers en keer op keer weten ze het publiek te verrassen. De verschillende dansroutines die ze laten zien zijn extreem moeilijk en niet ongevaarlijk.

theaterzaal, theater, dansles

Het kleinste foutje kan desastreuze gevolgen hebben. Het is daarom ook niet zo gek dat deze video al meer dan 9 miljoen keer bekeken is. Kun jij het geloven?! Je gaat je dan toch wel afvragen hoeveel danslessen er nodig zijn om dit te kunnen bereiken…