Ze bind haar zieke dochtertje vast aan haar benen. Waarom ze dit doet? Een échte supermoeder… Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik moet jullie iets opbiechten… Ik ben een verschrikkelijke danser. En omdat ik zo’n slechte danser ben, kost het vaak nogal wat aanmoediging voor de mensen om me heen om mij überhaupt te laten dansen op een sociale bijeenkomst.

Maar er zijn natuurlijk ontelbaar veel mensen die het geweldig vinden om te dansen. Zelfs zo veel, dat een handicap of lichamelijke beperking hun niet stopt om te doen waar ze het meest van houden. Taylor Florence is een 6-jarig meisje die al vanaf jonge leeftijd lijdt aan cerebrale parese. Cerebrale parese, ook wel cerebrale palsy of spasticiteit genoemd, is een ontwikkelingsstoornis welke gekenmerkt wordt door motorische stoornissen (onder andere spasme en krampachtig bewegen). Een intellectuele achterstand en epileptische aanvallen komen bij deze aandoening ook vaak voor.

dansen

Taylor is niet in staat om te bewegen zonder hulpmiddelen, wat haar behoorlijk afremt in wat meisjes van haar leeftijd normaal gesproken doen, en van houden. Dansen bijvoorbeeld. Maar als je denkt dat dat Taylor stopt om te doen waar ze het meeste van houdt, heb je het helemaal mis! Ondanks haar handicap probeert ze alles uit het leven te halen wat erin zit. En of ze nou een rolstoel, krukken of een ander hulpmiddel nodig heeft, dat maakt haar helemaal niets uit!

In de onderstaande video zie je Taylor dansen op haar favoriete nummer van Taylor Swift. Ze maakt in deze video gebruik van een speciaal hulpmiddel. Deze constructie zorgt ervoor dat ze aan de benen van haar moeder wordt vastgemaakt, zodat het voor haar voelt alsof ze op haar eigen benen kan staan. Ondanks dat ze misschien wat hulp erbij nodig heeft, stopt dat haar niet om helemaal los te gaan op dit fantastische nummer!

DEEL deze geweldige video met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!