Ze bind haar zieke dochtertje vast aan haar benen. Waarom ze dit doet? Een échte supermoeder… Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik moet jullie iets opbiechten… Ik ben een verschrikkelijke danser. En omdat ik zo’n slechte danser ben, kost het vaak nogal wat aanmoediging voor de mensen om me heen om mij überhaupt te laten dansen op een sociale bijeenkomst.

Maar er zijn natuurlijk ontelbaar veel mensen die het geweldig vinden om te dansen. Zelfs zo veel, dat een handicap of lichamelijke beperking hun niet stopt om te doen waar ze het meest van houden. Taylor Florence is een 6-jarig meisje die al vanaf jonge leeftijd lijdt aan cerebrale parese. Cerebrale parese, ook wel cerebrale palsy of spasticiteit genoemd, is een ontwikkelingsstoornis welke gekenmerkt wordt door motorische stoornissen (onder andere spasme en krampachtig bewegen). Een intellectuele achterstand en epileptische aanvallen komen bij deze aandoening ook vaak voor.

dansen

Taylor is niet in staat om te bewegen zonder hulpmiddelen, wat haar behoorlijk afremt in wat meisjes van haar leeftijd normaal gesproken doen, en van houden. Dansen bijvoorbeeld. Maar als je denkt dat dat Taylor stopt om te doen waar ze het meeste van houdt, heb je het helemaal mis! Ondanks haar handicap probeert ze alles uit het leven te halen wat erin zit. En of ze nou een rolstoel, krukken of een ander hulpmiddel nodig heeft, dat maakt haar helemaal niets uit!

In de onderstaande video zie je Taylor dansen op haar favoriete nummer van Taylor Swift. Ze maakt in deze video gebruik van een speciaal hulpmiddel. Deze constructie zorgt ervoor dat ze aan de benen van haar moeder wordt vastgemaakt, zodat het voor haar voelt alsof ze op haar eigen benen kan staan. Ondanks dat ze misschien wat hulp erbij nodig heeft, stopt dat haar niet om helemaal los te gaan op dit fantastische nummer!

DEEL deze geweldige video met al je vrienden en familie op Facebook!