Crewleden rennen het podium op tijdens zijn optreden, maar kijk als ze de microfoon uit zijn hand trekken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bij talentenjachten zou je nooit iemand op zijn uiterlijk moeten beoordelen. Neem bijvoorbeeld deze auditie, die lijkt af te steven op een groot drama.

Toen deze zanger genaamd Lewis in een smoking het podium betrad, zei hij tegen de jury dat hij een liedje voor hen ging zingen. Hij begon de klassieker “Let’s Get It On” van Marvin Gaye te zingen, maar zijn optreden duurde echter niet lang. Hij werd al snel onderbroken door een aantal BGT crewleden die het podium betraden en om hem heen gingen staan. In eerste instantie lijkt het erop alsof ze zijn optreden willen stoppen, en de juryleden kijken verbaasd en gefrustreerd om zich heen. Maar dan gebeurt er iets opmerkelijks wat niemand zag aankomen…

theaterzaal, theater

Er gebeurt iets waardoor het publiek én de juryleden compleet uit hun dak gaan. Dit is misschien niet het beste zang optreden aller tijden, maar Lewis weet in ieder geval wel hoe hij een show moet neerzetten! Geniet van het optreden hieronder en vergeet het niet te delen met je vrienden op Facebook.