Ze Staan Alleen In De Lift, Maar Toen De Camera Hen DIT Zag Doen, Kon Ik Niet Stoppen Met Glimlachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De politie van El Paso, Colorado, zullen hun adjunct-sheriff Tony Scherb hard missen nu hij na 29 jaar dienst met pensioen gaat, en in de onderstaande video zie je waarom!

De adjunct-sheriff, die erom bekend staat zeer professioneel te zijn, besloot het anders aan te pakken: bij bouwde een feestje in de lift van het politiebureau. Gelukkig liep de camera toen Scherb begon te dansen op Silento’s “Watch Me (Whip/Nae Nae).”

De geweldige opname is inmiddels al meer dan drie miljoen keer bekeken. Maar net als je denkt dat hij het feestje in zijn eentje viert, stapt adjunct-sheriff Reed de lift binnen. Eerst staart ze stoïcijns voor zich uit – maar het duurt niet lang voordat ook zij het feestje mee begint te vieren.

lift

ZIE OOK: Deze politieagent was evene vergeten dat de camera draaide toen hij DIT deed. Hilarisch!

Vervolgens wordt de dans plotseling onderbroken als de baas de lift betreedt. Scherb’s reactie is hilarisch – hij begroet zijn baas uiterst professioneel en doet net alsof er niets aan de hand is. Maar op het moment dat de baas de lift verlaat, gaat het feest gewoon door! Bekijk de hilarische video hieronder en vergeet deze niet te delen met je vrienden als je er net zo van hebt genoten als wij.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!