De Gevangenen Marcheren In Een V-formatie Richting De Camera, Maar Wie Er Dan Achter Hen Opduikt? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De gevangenis Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center in de Filipijnen is de afgelopen weken een ware internetsensatie geweest.

Hoewel deze video nooit als entertainment is bedoeld, is hij al bijna 60 miljoen keer bekeken. Byron Garcia, een bewaker bij de gevangenis, heeft deze video op internet gezet om aan te tonen wat voor positieve, georganiseerde activiteiten hij binnen de muren van de gevangenis heeft georganiseerd. In de video werden de gevangenen bezocht door de choreograaf van Michael Jackson, zijn medewerker Travis Payne en dansers Daniel Celebre en Dres Reid. Het was de bedoeling dat de gevangenen de choreografie zouden leren van de film This Is It.

gevangenis

In deze video kun je goed het resultaat zien van de intensieve trainingen van de gevangenen. Ze oefenden enkele uren per dag en kregen hierbij de kans om onderdeel van iets groters te zijn. Het gaf hen gelijk een goed en positief gevoel. Bekijk de clip hieronder en vergeet hem niet te delen met je vrienden als je dit initiatief waardeert.