Betrapt! Dame parkeert op een invalide plek. Wat deze mannen in een rolstoel vervolgens doen in GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze zijn er niet voor niets, de speciale parkeerplekken voor gehandicapten. De parkeerplaatsen zijn vaak wat ruimer zodat je ook met een rolstoel makkelijk uit je auto kan stappen.

Daarnaast zijn ze vaak zo dicht mogelijk bij de winkels geplaatst.
Mensen die slecht ter been zijn kunnen zo toch bootschappen doen of een kopje koffie drinken. Om op een invalide plek te mogen parkeren moet je toestemming hebben en een speciale pas. Sommige mensen trekken zich bar weinig aan van de reden waarom deze parkeerplaatsen zijn gemaakt en zetten vrolijk hun auto op deze plek. Scheelt toch al snel een paar meter lopen naar de ingang van de winkel!

gehandicapten-parkeerplaats

National Geographic besluit deze mensen een lesje te leren en hopelijk zo te zorgen dat mensen die de parkeerplekken echt nodig hebben hier gewoon gebruik van kunnen maken!

Met een bus vol mensen in een rolstoel gaat de presentator op pad. Ze zoeken de stad af naar een auto die ten onrechte op een invalide plak geparkeerd staat. Al snel zien ze de eerste auto zonder pas achter de ruit voor een winkel staan. Deze bestuurder dacht zeker tijd te winnen door lekker dicht bij de ingang van de winkel te gaan staan. Tijd om deze bestuurder een lesje te leren!

Ze parkeren de bus zo dat de auto met geen mogelijkheid weg kan rijden. Vervolgens wordt de schuifdeur van de bus geopend en klapt de rolstoel lift zich uit. Alle passagiers worden rustig met hun rolstoel uit de bus geholpen. Ondertussen komt de eigenaar van de auto naar buiten!

Ze ziet wat er aan de hand is en schaamt zich duidelijk voor haar parkeerfout! Ze dacht juist tijd te winnen met deze asociale actie maar daar komt niets van in! Er wordt alle tijd genomen om iedere rolstoel uit de bus te halen. Eén voor één ziet de vrouw de invalide mannen en vrouwen uit de bus komen. Alle tijd die ze dacht te winnen is ze dik verloren!

Hopelijk parkeert ze nooit meer op een invalide plek!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt