Ze maakt een foto van een supermarkt medewerker. Maar wanneer de camera naar beneden draait? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms kunnen we ontzettend veel leren van iemand. Ook al is diegene pas 18 jaar oud.

Met al het slechte nieuws dat we dagelijks te horen krijgen, herinnert het volgende verhaal ons eraan dat er na de regen altijd zonneschijn komt. De 18-jarige Walmart medewerker Phil Powell was op een doodnormale middag aan het werk, toen hem plotseling iets aparts opviel. Hij zag een man die wat armoedig gekleed was. Hij zag eruit alsof hij hulp nodig had. Bovenal merkte Phil al snel op dat de man geen schoenen droeg. Hoewel Phil hem niet veel kon geven, vertelde zijn hart wat hij kon doen. De man bezat zelf geen schoenen, dus handelde Phil puur uit instinct.

dakloos

Hij trok zijn nieuwe sneakers uit en liep richting de man. Phil probeerde nederig over te komen, alsof het geen probleem voor hem was. Echter, een andere klant merkte zijn gebaar op, en wilde direct Phil’s manager spreken.

Niet lang daarna hoorde de manager wat er speelde, en zei tegen Phil dat hij een nieuw paar schoenen mocht uitkiezen uit de winkel, op kosten van de zaak. Maar Phil, die al van mening was dat hij teveel schoenen bezat, koos het goedkoopste paar schoenen. Hij droeg deze tot het einde van zijn werkdag.

Phil mag dan nog erg jong zijn. Het blijft bewonderenswaardig om te zien dat hij zijn eigen schoenen weggaf aan iemand die het op dat moment hard kon gebruiken.

Phil weet hoe het is om dakloos te zijn. Hij weet dus hoe moeilijk het kan zijn, en hoeveel een klein gebaar kan betekenen op zo’n moment.