Hij Is 7 Jaar Dakloos Geweest, Maar Kreeg Recentelijk Een Make-Over. Wacht Tot Je Hem Nu Ziet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Elke dag bespeelt de 51-jarige Donald Gould een van de zeven piano’s die in Florida zijn neergezet. De piano’s staan er vanwege het Sarasota Keys project, een non-profit organisatie die kunst en muziek terug wil brengen in het straatbeeld van Sarasota. Een voorbijganger plaatse recentelijk een video van hem op Facebook en het filmpje werd al snel miljoenen keren bekeken. Donald is een voormalig marinier die een moeilijke tijd achter de rug heeft. Zijn vrouw overleed in 1998 en zijn zoon werd van hem afgenomen omdat hij destijds een drugsverslaving had. Inmiddels woont hij al ruim zeven jaar op straat.

kapper knippen scheren

Het filmpje waarop hij een van de piano’s bespeelt trok de aandacht van een grote groep mensen die besloten om hem een complete make-over te geven. Met nieuwe kleding en een frisse knipbeurt ziet Donald er weer uit als een verzorgde man. Zijn reactie op het zien van zijn nieuwe uiterlijk is dan ook hartverwarmend. En het beste van alles? Hij mag voortaan de piano bespelen in het lokale restaurant!

Hoewel hij vroeger carrière als muziekdocent wilde maken, gaan Donald’s dromen veel verder dan muziek. Hij hoopt en bidt dat hij op een dag herenigd zal worden met zijn zoon. “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan hem denk. In augustus wordt hij 19. Mijn enige wens is dat hij mij een bezoekje komt brengen” vertelt hij. Hopelijk zal de plotselinge bekendheid en make-over van Donald ervoor zorgen dat vader en zoon op een dag herenigd zullen worden. Bekijk hieronder de hartverwarmende video van Donald’s make-over en vergeet hem niet te delen met al je vrienden op Facebook!