De ‘Jackson 5’ treedt op voor duizenden mensen. Wat deze 8-jarige dan doet? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Jackson five is een groep die bijna de hele wereld kent. Na de dood van de geliefde Michael Jackson zijn de broers weer aan het touren geslagen.

Ze reizen de wereld over om hun meest trouwe fans te voorzien van alle grote hits die ze over de jaren heen hebben voortgebracht. Wereldwijd hebben deze broers miljoenen albums verkocht, en behoren tot de elite van de entertainmentindustrie. Tijdens hun optreden in New Buffalo, Michigan, gebeurde er plotseling iets bijzonders. In het midden van het optreden komt er plotseling een 8-jarige jongen het podium opgelopen, verkleed als Michael Jackson. Tito, Jackie en Marlon konden er wel om lachen, maar wat er toen gebeurde had niemand in de zaal verwacht!

Schermafbeelding 2016-06-02 om 12.18.40

Op een gegeven moment besluit de 8-jarige Willie zijn dansbewegingen in de strijd te gooien. Het is ongelooflijk hoe deze jongen op die leeftijd al zo goed kan dansen! Zou hij speciale danslessen hebben gehad of dit is dit gewoon een natuurtalent? De mensen in het publiek lagen in ieder geval aan de voeten van de jonge Willie, wat zorgde voor een onvergetelijke avond! Bekijk Willie’s spectaculaire performance hieronder en vergeet deze niet te delen als je er ook zo van onder de indruk bent als wij.